THE DEFINITIVE GUIDE TO بیماری پارکینسون چگونه تشخیص داده میشود

The Definitive Guide to بیماری پارکینسون چگونه تشخیص داده میشود

The Definitive Guide to بیماری پارکینسون چگونه تشخیص داده میشود

Blog Article

  پارکینسون در نهایت باعث سفتی و مشکل راه رفتن ، ناتوانی در نگه داشتن بدن ، از دست دادن کنترل ماهیچه ها ، توهم و زوال عقل می شود.

افراد در این مرحله علائم را در هر دو طرف بدن احساس می‌کنند (اگرچه یک طرف ممکن است کمتر نشان دهنده علائم باشد) و گاهی اوقات مشکلات گفتاری را تجربه می‌کنند.

۲. لرزش اساسی: این بیماری اختلال حرکتی رایجی است که موجب بُروز لرزشی می‌شود که اغلب در دست‌ها یا بازوها به‌چشم می‌خورد.

«اگر شما هم در مورد درمان پارکینسون اطلاعات و تجربه ای دارید آن را با خوانندگان دیگر این مقاله در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.»

مرحله ۱ خفیف ترین شکل پارکینسون است. در این مرحله، ممکن است علائمی وجود داشته باشد، اما به اندازه کافی شدید نیستند که با کارهای روزانه و سبک زندگی کلی تداخل داشته باشند.

  موقعیت جغرافیایی ممکن است یکی از دلایل این خطر بیشتر باشد.

دکتر مونا حجازی فلج خواب ام اس درمان مننژیت تشخیص و درمان آلزایمر

تولکاپون می تواند باعث آسیب کبدی شود و معمولاً برای افرادی که به درمانهای دیگر پاسخ نمی دهند استفاده می شود.

دارو درمانی همراه با کاردرمانی ممکن است به کاهش علائم کمک کند. (تاثیر کاردرمانی بر پارکینسون)

حجامت یک روش درمانی موثر برای درمان پارکینسون است که می‌تواند تا حد زیادی علائم بیماری را کاهش دهد. حجامت باعث می‌شود صفرا و سودا در بدن از بین برده شود و به درمان بیماری کمک می‌کند.

تغییر دست خط و ریز و نامنظم‌شدن آن از علائم پارکینسون است

به طور خلاصهمی توان گفت عوامل بسیار زیادی وجود دارند که بر روی طول عمر این بیماران تاثیر می گذارد که می توان از میان آن ها به موارد ذیل اشاره نمود:

تا ۵۰ درصد از افراد در مراحل ۴ و ۵، گیجی، توهم و هذیان را تجربه می کنند. توهم زمانی رخ می دهد که چیزهایی را می بینید که بیماری های پارکینسون وجود ندارند.

بیماری پارکینسون یک نوع بیماری است که در حرکات بیمار اختلالاتی را ایجاد می‌کند. امروزه روش قطعی برای درمان آن ایجاد نشده است؛ اما با استفاده از روش‌های درمانی مختلف یعنی دارو، ژن درمانی، سلول بنیادی و … می‌توان پارکینسون را کنترل کرد.

Report this page